【Jerry.C謝利|其實你有我都會有…】

12

訓醒就生粒大暗瘡﹗我感覺到佢會變到好大粒

「暗瘡?痘痘?咩嚟架?食得架?」,雖然我距離青春期已經十幾年,當我以為暗瘡已經唔係我朋友嘅時候,偶然佢都會返嚟探我。依家咁大粒暗瘡係咩玩法?

我嘅生活習慣,有時候都會忙到一日走六場,食飯更加係食無定時。特別係去旅行個陣,訓醒第二朝喺邊樹都未必記得,所以我更加會注重自己身體健康,因為飲食、生活習慣都會好影響個人體格。

都市人生活壓力咁大,我問過好多人一晚平均訓幾多個鐘,我自己盡量一晚7-8小時,因為睡覺質素都好影響身體嘅質素,排唔排到毒都好睇你有無俾身體足夠嘅時間休息。而且濕毒都係都市人嘅問題,好似

9

邊個話過咗青春期無暗瘡架?

1)內分泌旺盛,陽熱偏盛(即係燥啦)。

2)不良生活習慣(好似我咁成日食煎炸野、辣野、飲凍野、食生冷野﹗全中﹗)

咁嘅情況身體就會積存濕毒,慢慢就會出暗瘡,好似我呢粒咁大嘅瘡瘡。

6

呢盒草本沖劑個包裝都好吸引,Tiffany Blue一眼就睇到。

1

打開獨立包裝就可以倒入杯內,放便攜帶

通常我出暗瘡都會飲清熱嘅飲品,感覺上係最溫和又可以排走到體內嘅毒素。搽暗瘡膏都好,不過要徹底改善暗瘡煩惱,最好都係飲一啲草本嘅飲用沖劑。京都念慈菴草本痘痘清由十多種天然草本調配而成,包括蒲公英、金銀花、決明子、馬齒莧、菊花、槐米、梔子、荷葉、淡竹葉、甘草等。

3

記住連續飲十四日為一個療程

唔好以為咁多中草藥就會好苦,其實味道好潤喉,感覺好舒服,立即感覺到喉嚨有小小涼涼地。我粒巨型暗瘡大約飲咗兩三日開始謝謝地,第四至五已經無事啦,淨返個暗瘡印,等佢甩埋皮就無事。

10

過咗幾日燈暗瘡已經開始謝謝地

7

味道清甜潤喉易入口,即刻覺得好舒服

4

每日一小杯就可以調理體質功效

雖然瘡已經解決,但係整個調理療程為14日,每日飲一包草本痘痘清,可以將體內濕毒排出體外,亦有調理體質功效。一盒有七小包獨立包裝,去旅行又好返工又好方便,以150毫升水,攪拌後即可飲用(凍水我覺得味道更加好)。如果平時飲1,2包, 都有助調理好痘痘體質,無咁易再生痘架。

8

下次去旅行我都會帶定一星期嘅份量,每日飲一包,咁樣就唔怕會生暗瘡啦

《京都念慈菴 草本痘痘清》
www.njspotclear.com

#京都念慈菴 #草本痘痘清 #大叔都會生痘痘 #遮痘痘不如去痘痘 #咩野飲黎架咁神奇嘅 #排清毒毒分分鐘可以脫埋毒 #十四日後又一條好漢

 

廣告

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s