【Jerry.C 謝利|Fashion & Sports】Bike The Moment x Teva 踩單車潮遊

幾時都話秋天最適合最運動,運動就可健康,我當然要把握呢個機會好好鍛鍊吓身體啦!最近就參與咗由Bike The Moment x Teva舉辦嘅活動,踩單車 x DIY手作坊 x 草地 x 曬太陽,一次過滿足X個願望。

單車遊路線喺觀塘出發,沿海邊望住平靜的海面,邊吹海風覺得特別爽。講到爽,腳踏Sandals踩單車仲爽,今年涼鞋 x 短襪Look大熱,配一對搶眼Pattern襪子同埋Teva Sandals就集齊至潮items,可以輕鬆出發。到咗啟德郵輪碼頭公園,原來DIY鞋扣手作坊就喺軟綿綿嘅草地上進行,大會早已經準備好麻繩、皮帶、鈕扣及其他裝飾材料,我當然要整返個獨一無二嘅JerryC Travel鞋扣。喺藍天白雲、無敵海景當前完成一件咁有意思嘅事,再喺綠油油草地上面野餐,實在喺秋遊最佳節目!

Jerrycstyle

_DSC0470 _DSC0420 _DSC0421 _DSC0414 _DSC0461 _DSC0463

_DSC0474 _DSC0465 _DSC0468 _DSC0432 _DSC0429 _DSC0425 _DSC0427 _DSC0437 _DSC0434

廣告

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s