【Jerry.C 謝利|Hotel & Leisure】梳乎草球按摩 深圳Grand Hyatt酒店睡到飽

有咩梳乎得過一跳出香港,就可以入住一間咁正嘅五星級酒店,兼做埋草球Spa!今次入住深圳Grand Hyatt ,地點超方便,鄰近就是大型高級商場萬象城,房間唔只夠大,景觀仲可睇到一河之隔的香港。難得有時間抖抖,當然要試吓酒店Spa,Herbal Ball Body Massage揀咗黑胡椒草藥球,有袪風寒、刺激身體恢復能量、消除水腫幾種功效,當按摩師將熱騰騰的草球壓在疲勞的肌肉時,酸痛迅速舒緩,做完仲有水果及香草茶飲,似足泰國做Spa一樣。今次留咗喺酒店兩日兩夜,完全唔捨得離開間酒店同張舒服到爆嘅床,喺房浸咗3次泡泡浴,真喺叉足電啦!

_DSC2745

     _DSC2749  _DSC2757 _DSC2734_DSC2695

_DSC2663_DSC2649_DSC2665_DSC2657_DSC2659_DSC2661 _DSC2662

廣告

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s